Grafiskgruppe

I denne gruppe: Trykkeri, grafiker, fotograf

Bjerre Trykkeri og Forlag ApS

Lise Bjerre, litograf/grafiker

Din opgave fra start til slut  -  A-skilte, gadeskilte, bannere, plakater, streamers, roll-up, arkitekt- og arbejdstegninger, foldere, løsblade, visitkort, blokke, foreningsblade, konvolutter, brochurer.
Hæfter og foldere, A6, A5, A4. Laminering af A6, A4 og A3. Scanning af originaler til pdf, jpg eller tiff. Opsætning af tekst, logo, fotos m.v.

Til den nystartet: Er du ved at starte dit eget firma, strikker jeg gerne et starttilbud sammen til dig, med det du har behov for.

Til festen: Invitationer, bordkort, sange, menukort m.m.

STYR PÅ GRAMMATIKKEN - siden 1982
Grammatikbøger produceres og sælges til alle der skal lærer sprog og vil have styr på grammatikken: Tysk, engelsk, fransk, dansk, spansk, italiensk og latin. Øvehæfter til de 5 sprog, samt en opslagsbog til mundtlig dansk der gennemgår de forskellige genre, AP til gymnasieeleverne og en novellesamling. Ialt 17 titler og 2 planlægningskalendere.
Du kan bestille via hjemmesiden, de kan købes i butikken eller hos din boghandler.

Café 29 - kaffebar og kontorfællesskab
Hos mig, i Jernbanegade, er der mulighed for at leje sig ind i et lille kontorfællesskab, du kan bl.a. få adgang til kopimaskine, wifi, 1-5 dage om ugen som det passer dig bedst. Du kan også låne caféen til privatarrangement. Læs mere på www.cafe29.dk

Bjerre Trykkeri og Forlag ApS
Jernbanegade 29A, 3600 Frederikssund  .  Tlf. 47 31 26 65  .  www.bjerreforlag.dk  .  CVR 13067791

Kirstens Foto

Kirsten Hyldager, fotograf

Sørger for dine gode minder

Jeg er uddannet fotograf fra Key Point Photography Academy i Odense.
Et menneskets ansigt rummer livets erfaringer, oplevelser, sorger og glæder. Det er disse udtyk, der gør det enkelte menneske enestående, og som jeg gerne vil indfange gennem min fotografering.

Vi starter med at tage en snak om, hvad dine billeder skal bruges til, og om du har særlige ønsker. Det kan være billeder af konfirmanten, studenten, familien, søskende, en bryllupsdag  der skal fejres eller den ny baby der skal fotograferes med forældre og evt søskende.

Efter fotograferingen ser vi billederne igennem og du udvælger de billeder, som du vil se nærmere på.
Jeg får fremkaldt mine billeder hos Nordic Digital lab i Randers der er et af landets førende fotolaboratorier, da jeg ønsker  mine billeder skal være af høj kvalitet og lang holdbarhed. Dette betyder en leveringstid på ca 8 dage.

Jeg tager gerne ud til virksomheder/institutioner i Frederikssund kommune hvis en særlig begivenhed skal fotograferes. Pris efter aftale.

Er du Netvirker, så kig lige på siden Medlemstilbud

Kirstens Foto
Tlf.: 28 18 39 64  .  www.kirstensfoto.dk  .  CVR 3778509

I denne gruppe er der plads til flere fra den grafiske verden, f.eks en serigraf, tekstforfatter, web-designer m.fl.