It- og Grafiskgruppe

Hjælp til tryk, print, foto og pc, ip-telefoni m.v. finder du  her - scrool ned og se hele denne gruppes medlemmer

Bjerre Trykkeri og Forlag ApS

Lise Bjerre, litograf/grafiker

Din opgave fra start til slut  -  A-skilte, gadeskilte, bannere, plakater, streamers, roll-up, arkitekt- og arbejdstegninger, foldere, løsblade, visitkort, blokke, foreningsblade, konvolutter, brochurer.
Hæfter og foldere, A6, A5, A4. Laminering af A6, A4 og A3. Scanning af originaler til pdf, jpg eller tiff. Opsætning af tekst, logo, fotos m.v.

Til den nystartet: Er du ved at starte dit eget firma, strikker jeg gerne et starttilbud sammen til dig, med det du har behov for.

Til festen: Invitationer, bordkort, sange, menukort m.m.

STYR PÅ GRAMMATIKKEN - siden 1982
Grammatikbøger produceres og sælges til alle der skal lærer sprog og vil have styr på grammatikken: Tysk, engelsk, fransk, dansk, spansk, italiensk og latin. Øvehæfter til de 5 sprog, samt en opslagsbog til mundtlig dansk der gennemgår de forskellige genre, AP til gymnasieeleverne og en novellesamling. Ialt 17 titler og 2 planlægningskalendere.
Du kan bestille via hjemmesiden, de kan købes i butikken eller hos din boghandler.

Kontorfællesskab og minicafé
Fra august 2019 er der mulighed for at leje sig ind i et lille kontorfællesskab, læs mere på www.cafe29.dk

Bjerre Trykkeri og Forlag ApS
Jernbanegade 29A, 3600 Frederikssund  .  Tlf. 47 31 26 65  .  www.bjerreforlag.dk  .  CVR 13067791

Kirstens Foto

Kirsten Hyldager, fotograf

Sørger for dine gode minder

Jeg er uddannet fotograf fra Key Point Photography Academy i Odense.
Et menneskets ansigt rummer livets erfaringer, oplevelser, sorger og glæder. Det er disse udtyk, der gør det enkelte menneske enestående, og som jeg gerne vil indfange gennem min fotografering.

Vi starter med at tage en snak om, hvad dine billeder skal bruges til, og om du har særlige ønsker. Det kan være billeder af konfirmanten, studenten, familien, søskende, en bryllupsdag  der skal fejres eller den ny baby der skal fotograferes med forældre og evt søskende.

Efter fotograferingen ser vi billederne igennem og du udvælger de billeder, som du vil se nærmere på.
Jeg får fremkaldt mine billeder hos Nordic Digital lab i Randers der er et af landets førende fotolaboratorier, da jeg ønsker  mine billeder skal være af høj kvalitet og lang holdbarhed. Dette betyder en leveringstid på ca 8 dage.

Jeg tager gerne ud til virksomheder/institutioner i Frederikssund kommune hvis en særlig begivenhed skal fotograferes. Pris efter aftale.

Er du Netvirker, så kig lige på siden Medlemstilbud

Kirstens Foto
Jernbanegade 2B  .  3600 Frederikssund  . Tlf.: 28 18 39 64  .  www.kirstensfoto.dk  .  CVR 3778509

Nor-Tech

Rasmus Norlin

PC-HJÆLP

Jeg kan hjælpe dig med at få:
Gør-Det-Selv ADSL til at virke, din PC på internettet og få din printer til at skrive ud m.m.

Jeg kan også hjælpe dig med:
Opsætning af trådløs netværk
Installation af programmer f.eks. Office pakken og virus program m.m.
Ominstallerer din PC hvis det er nødvendig
Køb og installering af hardware til udvidelse af din pc f.eks. Ram, Harddisk, m.m

Overvågningskamera - så ring også til mig.

Er du Netvirker, så kig lige på siden Medlemstilbud

Nor-Tech
Bykærvej 6, 3600 Frederikssund  .  Tlf. 40 41 77 36  .  www.pc-hjaelper.dk  .  CVR 29966826

 

Unicom

Bo Bøgeskov, salgschef

IP-telefoni og mobiltelefoni med valgfrihed, fleksibilitet og service

Internet og telefoni med valgfri bindingsperiode – eller ingen bindingsperiode.
Intet administrationsbesvær – Unicom klarer overflytning fra andet selskab uden nedetid. Behold frit virksomhedens telefonnumre – eller få nye numre efter eget valg.
Venlig og kompetent service – i serviceafdelingen møder du kun erfarne medarbejdere, der er klar til at hjælpe dig.
Rådgivning til at vælge den pakke, der booster produktiviteten bedst i netop din virksomhed.
Masser af attraktive services som standard – fx brugertilpasning af interface layout og viderestilling via Unicoms redundante platform ved strømafbrydelse, eller hvis medarbejderen ikke tager telefonen.
Mobiltelefoni med valgfrihed mellem Telenor og TDC-dækning på virksomhedens Unicom sim-kort – det sikrer optimal dækning uden irriterende afbrydelser i vigtige kundesamtaler.

Unicom giver dig valgfrihed med stor fleksibilitet og professionel rådgivning. Med den rette partner er telefoni ikke en jungle, men et landskab af fordelagtige valgmuligheder.

IT-service – fordi kundekontakt sikrer omsætningen
Det betyder alt for virksomhedens kundekommunikation og omsætning, at computere og internet altid fungerer. I Unicom tilbyder vi IT-løsninger og teknisk IT-support til virksomheder.

Alle vores løsninger giver brugerne stor valgfrihed og adgang til professionel IT-rådgivning, så virksomheden får det fulde udbytte af fordelene ved at vælge Unicom.

Unicom Nordic ApS
Holmensvej 4A, 3600 Frederikssund  .  Tlf. 70 26 20 60   .   www.unicom.dk  .  CVR 32944639

Service 365

Martin Jensen

Hos Service 365 kan vi hjælpe dig og din virksomhed med en bred it løsning.
Vi har stor ekspertise indenfor Office365, og kan her levere en samlet løsning med licenser, service og vedligeholdelse, samt undervisning så I kan udnytte jeres Office365 optimalt for netop jeres virksomhed.

Vi kan designe og hoste dine løsninger, som SharePoint servere og hjemmesider.

Vi sørger for sikring af dine data, samt sikkerhed på jeres it udstyr, via markedets bedste anti-virus program, samt backup af jeres data.

Vi levere telefoni til konkurrence dygtige priser, med servicen helt i top, vi gennemgår løbende løsningen med jer, så I har netop det I har behov for, hverken mere eller mindre.

Vi kan hjælpe med vejledning i forbindelse med indkøb af nyt it og telefoni udstyr, samt gode priser gennem vores leverandører, og vi hjælper gerne med opsætning af det nye udstyr samt flytning og sikring af data.

Der er ingen binding på nogle af vores løsninger, til gengæld får I personlig service, konkurrence dygtige priser og mulighed for at have det hele samlet et sted.

Service 365
Torvet 6B . 3600 Frederikssund  .  Tlf. 88 44 10 12  /  24 60 10 10  . www.service-365.dk  .  CVR 27603424

Gruppen søger flere medlemmer

I denne gruppe søger vi flere fra den grafiske verden, det kunne være en serigraf, tekstforfatter eller en helt anden vi ikke har tænkt på.
Vil du være med i vores netværk, så skriv til Bestyrelsen på mail: netvirk@gmail.com eller ring til en af os hvis du vil vide mere, find vore telefonnumre her Info om Netvirk, hvor du også kan læse mere om Netvirk.