Sundhedsgruppen

I denne gruppe: stresscoach, hjælpemidler, og der er plads til flere medlemmer.

Tag en god dag

Birgit Elgaard Brett, Msc
Coach og foredragsholder

Tag en god dag! er foredrag, workshops og coaching med fokus på praktiske og enkle teknikker til at skabe en god dag hver dag, på jobbet og privat. Hvilken slags dag vil du ha' i dag? Hvad kan du selv gøre? Det er et valg. Gennem tag en god dag, skaber vi konkret positiv forandring, nu og i fremtiden. 
Det er let at være glad når livet kører på skinner. Men for at fastholde vækst er selvmotivation og fokus på muligheder nødvendigt, især i nedgangstider og ved store omvæltninger.

Tag en god dag giver effektive værktøjer til at:
Håndtere stress, skabe god kommunikation, skabe trivsel, identificere og nå mål
Takle og forbygge selvsabotage, skabe optimalt relationer til din partner, børn, eks., forældre, kollegaer osv. Arbejde med din underbevidsthed.

Erfaring fra virksomheder i forandring gør, at jeg ved at det er en frustrerende og stressende oplevelse, også for familien. I trange tider skal arbejdspladsen have et løft hvis:
Der er negativ snak i korridorerne  .  Møder er præget af fokus på det negative  .  Jobtilfredsheden falder Stressfraværet er stigende  .  Nøglemedarbejderne siger op.

Få inspiration ude fra, det kan vende kurven og skabe fremgang. Et foredrag skaber fælles tilgang. En workshop kommer i dybden. Sparring giver varig forandring. Fokus er på enkle og praktiske teknikker til at flytte fokus og skabe en god dag – hver dag. Redskaberne er fra positiv psykologi, mental træning, stresshåndtering og motivationsteori – med udgangspunkt i hvad I selv kan gøre for at bevare arbejdsglæden og et tilfredsstillende resultat. Også i privatlivet.

Tag en god dag  -  Foredrag – Workshops - Coach i arbejdsliv
Tlf. 21 22 34 64
www.tagengoddag.dk 
CVR 32122035

Giwik

Gitte Wikke

Beskyttelsespuder til:

  • børne- og voksenkrykker
  • albuer
  • ankler

I blødt og behageligt materiale, der aflaster hverdagens smerter og forebygger smitte.

Yderligere produktbeskrivelse med foto, anbefalinger på produkterne og forhandlerliste findes på  www.giwik.dk

Giwik
Jarlsvej 35, 3650 Ølstykke
Tlf. 26 23 84 83
CVR 36312521

M Førstehjælp

Marion Frederiksen, førstehjælpsinstruktør

Jeg er uddannet certificeret førstehjælpsinstruktør og sygeplejerske og underviser virksomheder, foreninger og køreskoler. 
Jeg udbyder både kurser, der efter gennemførelse, giver bevis men også kurser, hvor en bestemt problemstilling tages op på færre timer, eksempelvis Førstehjælpskursus for pårørende til hjertepatienter eller Førstehjælp til personer med ildebefindende (for fodterapeuter og andre faggrupper).
 
I virksomheder inddrager jeg potentielle problemstillinger. Det kunne f.eks. være førstehjælp til person, der er faldet på en trappe.
 
Jeg medbringer selv al kursusmateriale og mine kurser er nærværende, inddragende og på ingen måder kedelige!
 
Jeg er medlem af FSFI (Foreningen af selvstændige Førstehjælpsinstruktører)
Ring og hør mere om mulighederne for et førstehjælpskursus.
 
M Førstehjælp
Marion Frederiksen
Tlf. 22 18 34 33

 

Der er plads til flere i denne gruppe, feks. skønhedsklinik, frisør, fysioterapeut, massør m.fl.