Optimeringsgruppen

Skal du eller dit firma/medarbejdere optimeres, så er hjælpen her - scrool ned og se hele denne gruppes medlemmer. 

Buisness Optimizer

Chris Grothe

Mangler din virksomhed et boost?
Kunne du godt tænke dig at nå bredere ud, at din virksomhed bliver mere synlig, at I får mere salg, eller rammer en større målgruppe. Men du har endnu ikke gjort noget ved det, fordi det virker for uoverskueligt! Du ved godt at det vil kræve en større indsats, f.eks. mere markedsføring og muligvis større investeringer.

Business Optimzer er et firma som tilbyder viden og arbejdskraft til netop de opgaver du har brug for, men ikke selv har mandskab eller viden til. Du gør det du er godt til, vi klarer resten.
Vi leverer altid fagprofessionelle ydelser, enten via ansatte i egen driftsorganisation eller via nogle af vores partnere. Vi ønsker at levere den bedst mulige service til konkurrencedygtige priser.

Enhver virksomhed har brug for at blive set. For at blive set skal din målgruppe vide du eksisterer, ellers mister du opgaver og penge.
Det vigtigt at det er din reklame de får øje på, så du kan få opgaven. De skal vælge dit firma og ikke dine konkurrenter.

Vi er vant til at tænke i løsninger, både de kreative og traditionelle. Kontakt os med dine behov, så kigger vi på det og giver et uforpligtende tilbud.

Buisness Optimizer
Solvænget 15  .  3600 Frederikssund  .  Tlf.: 61 45 64 10   .  www.business-optimizer.dk .  CVR 27140300

Rygklinik Sjælland

René Rasmussen

Rygsmerter og nakkesmerter samt  iskias og bækkenløsning (bækkensmerter) behandles med Muskuloskeletal Smerte Terapi (MST), denne metode er blid og samtidig effektiv behandling og du  oplever ikke at ryggens led bliver sat på plads med et “knæk” og ” lyd”

  • Rygsmerter og lændehold og eventuelt med nervesmerter i baglår grundet iskias (piriformissyndrom)
  • Hoftesmerter og bækkenløsning eventuelt i forbindelse med graviditet.
  • Forstuvede / nedsat bevægelighed i ribben, med eventuelt vejrtrækningsproblemer.
  • Problemer med andre led i bevægeapparatet som følge af akutte skader eller slid.
  • Traumatiske piskesmældsskade (whiplash) med piskesmæld symptomer.
  • Nakkesmerter med nedsat  bevægelighed i nakkeleddene.
  • Hovedpine / migræne og svimmelhed.
  • Skuldersmerter og albuesmerter samt nervesmerter (prikken) ud i arm og hænder.

Rygkliniksjælland
Ny Østergade 5A, 1. sal . 3600 Frederikssund . Tlf. 61 27 04 49 . www.rygklinik-sjaelland.dk

Tag en god dag

Birgit Elgaard Brett, Msc
Coach og foredragsholder

Tag en god dag! er foredrag, workshops og coaching med fokus på praktiske og enkle teknikker til at skabe en god dag hver dag, på jobbet og privat. Hvilken slags dag vil du ha' i dag? Hvad kan du selv gøre? Det er et valg. Gennem tag en god dag, skaber vi konkret positiv forandring, nu og i fremtiden. 
Det er let at være glad når livet kører på skinner. Men for at fastholde vækst er selvmotivation og fokus på muligheder nødvendigt, især i nedgangstider og ved store omvæltninger.

Tag en god dag giver effektive værktøjer til at:
Håndtere stress, skabe god kommunikation, skabe trivsel, identificere og nå mål
Takle og forbygge selvsabotage, skabe optimalt relationer til din partner, børn, eks., forældre, kollegaer osv.
Arbejde med din underbevidsthed.

Erfaring fra virksomheder i forandring gør, at jeg ved at det er en frustrerende og stressende oplevelse, også for familien. I trange tider skal arbejdspladsen have et løft hvis:
Der er negativ snak i korridorerne  .  Møder er præget af fokus på det negative  .  Jobtilfredsheden falder Stressfraværet er stigende  .  Nøglemedarbejderne siger op.

Få inspiration ude fra, det kan vende kurven og skabe fremgang. Et foredrag skaber fælles tilgang. En workshop kommer i dybden. Sparring giver varig forandring. Fokus er på enkle og praktiske teknikker til at flytte fokus og skabe en god dag – hver dag. Redskaberne er fra positiv psykologi, mental træning, stresshåndtering og motivationsteori – med udgangspunkt i hvad I selv kan gøre for at bevare arbejdsglæden og et tilfredsstillende resultat. Også i privatlivet.

Tag en god dag  -  Foredrag – Workshops - Coach i arbejdsliv
Tlf. 21 22 34 64  .  www.tagengoddag.dk  .  CVR 32122035

SAC Regnskab

Steen Rosendal