Ude og hjemme-gruppen

Der er dage du gerne vil spise ude, og andre dage hvor du vil spise i dit nye køkken, i denne gruppe: Restaurant, køkkenrenovering, rengøring

Restaurant Kalvø

Rasmus MS Rasmussen, restauratør

Vi er specialister i at skabe succesfulde arrangementer for dig og dine gæster - så det huskes...

Vores MISSION på restaurant Kalvø:
At leverer det bedste produkt, på kvalitet, service og detalje, hver dag

Restauranten har en unik beliggenhed med storslået og smuk udsigt over Roskilde Fjord samt den omkringliggende park. Vi har endvidere gode parkeringsforhold, ligeledes er vi handicapvenlige med god opkørsel samt handicaptoilet.

Restaurant Kalvø tilbyder alle former for fester og arrangementer til både private og erhverv. Vi har mange løbende events.

Skal du holde en fest som bryllup, fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller bare en god fest, kan vi tilbyde attraktive løsninger, både når det gælder menuer og faciliteter.

Restaurant Kalvø
Kalvøvej 20  . 3600  Frederikssund . Tlf. 47 31 02 25 . 20 18 02 25 . www.kalvoe.dk   .  CVR 34224226

OK Køkken-Renovering Nordsjælland

Flemming Pallis

OK Køkken-Renovering er en landsdækkende kæde og vores koncept bygger på genbrugstanken om kun at udskifte de dele af et køkken, bad eller garderobe som er slidte - og det er typisk låger, hængsler, skuffer, bordplader og greb.

Vi får produceret alle vores låger og bordplader hos danske producenter. Dels er det mere miljøvenligt at lægge produktionen i Danmark i forhold til transport, og dels sikrer det en hurtig samt stabil leverance.

Lågerne produceres efter mål og kan bruges til alle køkkener.

Charlotte Walin

Vi kommer på et uforpligtende besøg ude hos kunderne. Vi har prøver med på låger, bordplader, vaske m.m. og drøfter sammen med kunden ønsker og muligheder. Vi udregner en fast pris på opgaven og gennemgår forløbet fra accept af tilbud og til opgaven er udført. Monteringen udføres af vores dygtige snedkere ofte på kun 1 dag.

Ønskes et helt nyt køkken eller udskiftning af enkelte elementer, klarer vi naturligvis også dette.

Vi leverer også til institutioner, skoler, andels- og boligforeninger.

Tirsdage i tidsrummet kl. 15-18 åbner vi udstillingsvognen på vores lager Elsenbakken 5, 3600 Frederikssund. Her er alle velkomne.

Charlotte Walin, OK Køkken-Renovering Nord, Tlf. 52 19 61 00
Flemming Pallis, OK Køkken-Renovering Syd, Tlf. 6043 82 00

OK Køkken-Renovering v/FC Køkken ApS
Havnegade 11, 3600 Frederikssund - www.okkr.dk  .  CVR 35893547

Flex-ren

Bettina Pedersen

Firmaets formål er at tilbyde hjemmesevice, som let daglig rengøring, hovedrengøring, kontorrengøring, indkøbsordning og ledsagerordning.

Virksomheden er etableret som en socialt ansvarlig og delvist socialøkonomiske virksomhed med udgangspunkt i at skabe arbejdspladser til primært fleksjobbere og andre sårbare mennesker.

Vi tager udgang i det rummelige arbejdsmarked med plads til medarbejdere, der stadig har mange resurser, men der ikke kan indtræde på arbejdsmarkedet på normale vilkår.
Vi arbejder ud fra FNs 17 verdensmål med fokus på værdige jobs.
 
Flex-ren
Ved Mosen 5 . 4050 Skibby . Tlf 30 20 53 89 . CVR 33428251

Vi har plads til flere i denne gruppe, så har du en internetshop eller butik, så er du velkommen her på siden. Læs mere her Info om Netvirk og skriv eller ring til os.