Vi har i Frederikssundsforum ambitioner om løfte virksomheder i Frederikssund gennem online markedsføring og i denne forbindelse skabe materiale til promoveringsplatforme. Vi ønsker at formidle virksomhedernes budskaber, værdier og skabe opmærksomhed omkring disse gennem promovering på sociale medier. 1 måneds 100% opløftning til din virksomhed

Målet med billederne samt videoerne er at udvise kvalitet fra dag 1, og målgruppen finder dermed ud af, at det hele handler om kvaliteten, og dette ikke er noget, som din virksomhed går ned på.

Tilbuddet indeholder:

Billeder af de forskellige produkter

Portræt af ansatte og ejer

Små videoer af dine produkter for at vise kvaliteten 

I samarbejde med medieteamet udarbejder billeder og videoer som gavner din virksomhed, markedsføringen og brandet

Redigering af billeder og video

Mulighed for print af billeder ved aftale

Fri afbenyttelse af billeder og videoer af din virksomhed og produkter 

 Mulighed for fotografering over flere omgange, både i din virksomhed og i studie

Der kommer til at være færdigredigeret billeder og videoer klar til at blive brugt på din Facebook, Instagram, Hjemmeside og Reklame

Back-end delen af selve Facebook markedsføringen. Det vil sige at vi bl.a. vil analysere hvordan reklamen tages imod både af målgruppen, men også af Facebooks algoritme. På baggrund af den analyse vurderer vi, hvilke reklamer, som skal fortsætte, og hvilke som skal tages ned. Derudover så består dette tilbud af opsætning af selve reklame strukturen, altså at lave kampagner, ads’ets, og ads’ne. Derudover vil vi implementere et stykke Javascript kode til hjemmesiden. Denne kaldes Facebook Pixel og har til formål, at Facebook kan se hvem der trykker på reklamen og på den måde, kan vi definere en meget præcis målgruppe. Denne målgruppe bliver gemt og den vil også kunne bruges i fremtiden til at markedsføre med. Denne præcise målgruppe gør at markedsføringen vil blive billigere, da annoncerne kommer ud til de relevante personer og derfor vil CPC værdien (Cost per click) være lav.

Implementering af Facebook Pixel på hjemmeside.

Administration af Facebook back-end markedsføringen via Facebook Insights samt andre værktøjer.

Vurdere hvilke reklamer som er gode og hvilke som skal fjernes.

Opsætning af reklamer strukturen, kampagnerne, ads’etne, og ads’ne.

Oprettelse af en brugerdefineret målgruppe baseret på data fra Facebook Pixel.

Kommunikere din virksomheds budskaber gennem fængende tekster i forbindelse med opslag på dine sociale medier. Der vil her lægges særligt fokus på omgivelser, kvalitet og historie, samt andre områder der definerer din virksomhed. Derudover tilbydes der på baggrund af den fundne målgruppe fastlagte tidspunkter for oplægning af opslag, med formål at opnå maksimal eksponering for målgruppen.

Formulerer tekst til markedsføringsmateriale

Formidler din virksomheds historie

Formidler kvaliteten bag din virksomhed 

Står for det praktiske med upload af markedsføringsmateriale, opslag osv.

Christopher Grothe

TLF: +45 61 456 410

CVR: 27140300

CVR: 39826569

Mail: info@Business-Optimizer.dk 

www.frederikssundsforum.dk

Solvænget 15, 3600 Frederikssund DK