El, Energi & Sikring

I denne gruppe: Lysmand, pillefyr- og ovne

Light-Tech

Steen Bolbroe

Steen Bolbroe

I 1996 grundlagde jeg Light-Tech, som en innovativ virksomhed med øje for de fremtidige muligheder indenfor lys og teknologi således spiller de korrekte løsninger både hvad angår design kvalitet og bæredygtighed en stor rolle i valg af belysning.
Vi vil fortsat være helt fremme i mulighedernes univers således spiller LED teknologien i dag en stor rolle i vort sortiment. 
Køb et lystjek, og spar på strømmen.

Er du Netvirker, så kig lige på siden Medlemstilbud

Light-Tech
Tlf. 20 25 75 25
www.light-tech.dk  
CVR-nr. 19103803

Kontor og inspirationscenter:
Holbækvej 7-9-13, 4000 Roskilde

Renergi

Andreas Reffs

Andreas Reffs

Renergi sælger CO2 neutrale opvarmningsformer med god økonomi og høj komfort.

Vi importerer træpillefyr og solvarme fra ÖkoFEN, samt træpilleovne og brændeovne fra RIKA, både ÖkoFEN og RIKA har hjemme i Østrig og er producenter med fokus på høj kvalitet og kundetilfredshed.

ÖkoFEN er Europas specialist inden for træpillefyring og har arbejdet inden for området i mere end 20 år. ÖkoFEN fremstiller træpillefyr med høj virkningsgrad og enestående komfort. Pellematic træpillefyret er helt fuldautomatisk og selvrensende, således at det eneste man som bruger skal bekymre sig om, er nogle få asketømninger om året, samt naturligvis bestilling af træpiller. ÖkoFENs produktprogram består derudover af solfangere, akkumuleringstanke og komplette varmecentraler.

RIKA er en af pionererne inden for træpilleovne, de har i over 20 år udviklet og produceret træpilleovne med fokus på, kvalitet, innovation og design. 
Renergi samarbejder med kvalificerede installatører og forhandlere, vi udbygger løbende vores netværk af seriøse partnere over hele landet.

Renergi
Stenledsvej 5A, 4050 Skibby
Tlf.:   43 58 24 24
Mobil: 24 28 40 00
www.renergi.dk

Nor-Tech

Rasmus Norlin

Rasmus Norlin

Har du brug for videoovervågning, så kan Rasmus Norlin hjælpe dig, læs mere om Nor-Tech her
PC, it og telefoni

Der er plads til flere i denne gruppe, f.eks elektriker, låsesmed, alarmselskab m.fl.

Klik på billederne og se annoncerne i fuld størrelse

Del siden